Veilig gebruik van mobiele apparaten binnen uw organisatie

Verminder het risico op het lekken van gevoelige informatie

Op veel tablets en telefoons staan naast privégegevens ook vaak zakelijke gegevens. Dat brengt een groot beveiligingsrisico met zich mee. Bescherming van die zakelijke gegevens is dan ook een van de grootste uitdagingen voor IT-afdelingen.
Veilig Mobile Appliance van ONE biedt een oplossing en beveiligt alle tablets en telefoons zonder concessies te doen aan de mobiliteit van de medewerkers. Een oplossing die de kans op beveiligingsincidenten en datalekken in uw organisatie sterk reduceert en die beschikbaar is voor de meeste operating systems zoals Android, IOS, Windows en Blackberry.

Device Management

De beveiliging wordt geregeld door zgn. Mobile Device Managementtechnologie. Alle mobiele apparaten en acties die daarop worden uitgevoerd, worden voortdurend gecontroleerd. Hierdoor kan een apparaat geblokkeerd worden en data automatisch op afstand worden gewist, bijvoorbeeld bij verlies of diefstal. Daarnaast maakt deze technologie het mogelijk alle mobiele apparaten centraal te beheren. Distributie en beheer van zakelijke en publieke applicaties worden daardoor een stuk eenvoudiger.

Oplossingen

  • Vermindert het risico op het lekken van gevoelige informatie;
  • Proactieve beveiliging van mobiele apparaten;
  • Verhoogt de security & compliance;
  • Verbetert applicatie & performance management
  • Verhoogt de productiviteit en tevredenheid van de medewerkers.

Application Management

Application Management zorgt voor veilig gebruik maken van enterprise apps zonder in te leveren op functionaliteit. Alle apps worden voorzien van een schil die ervoor zorgt dat de data versleuteld worden opgeslagen. Gegevens op alle apparaten zijn op die manier extra beveiligd.

Secure E-mail Management

E-mail is een van de belangrijkste zakelijke communicatiekanalen. Medewerkers verwachten dan ook dat ze altijd toegang tot hun e-mail en kalender hebben via hun laptop, telefoon of tablet. Secure e-mail management versleutelt deze gegevens en zorgt ervoor dat bijgevoegde bestanden nooit zomaar lokaal opgeslagen kunnen worden.

Eenvoudig te installeren in uw omgeving

ONE Mobile Appliance is snel en eenvoudig te installeren in uw bestaande omgeving. In één week bent u operationeel, waardoor de implementatiekosten laag blijven. ONE Mobile Appliance is een Cloudoplossing waardoor u zelf weinig onderhoud heeft aan het systeem en het ook geen impact heeft op uw IT-infrastructuur.

Heeft u interesse in de beveiliging van zakelijke gegevens op telefoons en tablets met ONE? Neem dan nu contact met ons op, we organiseren graag een vrijblijvende demonstratie. U zult verrast zijn door de mogelijkheden en aantrekkelijke kosten.

Download pagina


[email-download download_id="294" contact_form_id="299"]