IT Continuïteit & Uitwijk Services (CUS)

Beschikbaarheid van applicaties en bijbehorende data is steeds belangrijker geworden. Het is niet meer voldoende dat de systemen tijdens kantoortijden of iets ruimer beschikbaar zijn, men vraagt hoge(re) beschikbaarheden. Uiteraard is het afhankelijk van de specifieke toepassing en veelal zijn systemen dubbel uitgevoerd om verstoring te voorkomen, maar dat is vaak maar tot een bepaalde hoogte.

Servers en netwerkcomponenten zijn over het algemeen wel redundant uitgevoerd en ook mechanismen om defecten over te nemen zijn gemeengoed. Maar is uw stroomvoorziening voor langere tijd gegarandeerd als er een storing optreedt in het net? En heeft u echt gescheiden verbindingen naar externe bronnen en/of locaties om door te werken bij een netwerkstoring of een brand?

Juist om die problematiek op te lossen en de zorg volledig uit handen te nemen hebben wij de ONE CUS uitwijk dienst opgezet. Hiermee biedt ONE volledig van uw productieomgeving gescheiden middelen tot zelfs een managed straalverbinding toe. En uw productieomgeving wordt doorlopend gesynchroniseerd met deze dienst. U bent dus altijd klaar om uit te wijken.

Onafhankelijk
CUS biedt uitwijk voor gevirtualiseerde en fysieke omgeving, onafhankelijk van de hypervisor en/of Operating Systeem wat u draait. Dus ook als u in de toekomst nog andere keuzes gaat maken bent u verzekerd van een passende oplossing.

Toepasbaarheid
Met het platform kan naar ons worden uitgeweken maar ook naar Publieke Cloud platformen als Azure, AWS en Google. Voordeel om het via ONE CUS te doen is dat u zelf eigenaar blijft van uw informatie en ook eenvoudig de inzet van de Publieke Cloud platformen kunt stoppen.

Oplossingen
  • Uitwijk diensten voor virtuele en fysieke systemen;
  • Hypervisor onafhankelijk;
  • Inzetbaar on-premise, Private- en Public Cloud platformen;
  • Volledige managed uitwijk oplossing;
  • Vaste prijs, geen additionele verborgen uitwijkkosten;
  • Integreerbaar met Off-site Back-up oplossing.

Download pagina


[email-download download_id="320" contact_form_id="299"]