All under ONE roof

1Appliance: Data infrastructuur specialist & expert in dynamische IT-infrastructuren, virtualisatie en werkplekken.

1inCloud: Duurzaam Cloud & Data platform voor iedere organisatie.

1Transvir: Duurzaam & innovatief data centrum


1inCloud maakt onderdeel uit van de ONE groep van bedrijven met zijn oorsprong van ruim 15 jaar geleden en actief in de Nederlandse markt.


Dit is ONE Groep

ONE Groep ontzorgd, beschermd uw ICT en draagt bij aan uw MVO doelen om duurzaam te zijn. U kunt bij ons terecht voor alles op gebied van dynamische IT-infrastructuren en werkplekken. Wij geven inhoud aan Business Continuïteit vanuit onze kerncompetenties server- en storage virtualisatie, datamanagement en data-analyse. Van software licentie en data opslag tot en met (ontzorg-Cloud- en Data Services vanuit ons eigen klimaat neutraal data centrum.

Grootste onafhankelijke en klimaat neutrale ICT leverancier

ONE Groep is de grootste onafhankelijke en klimaat neutrale ICT leverancier van Nederland. We blinken uit door de kennis, de kwaliteit en klantgerichtheid van onze medewerkers. Door klanten te helpen, bij te staan en maximaal te ontzorgen en te beschermen helpen wij klanten om informatisering en automatisering binnen hun organisatie naar een hoger plan te tillen. Wij helpen klanten met hun digitale transformatie en realisatie van hun doelen. Door anders te denken en te doen zijn wij de beste.

ONE Groep, uw ICT ontzorgd, beschermd & klimaat neutraal!

ONE Groep beschikt over jarenlange expertise, vele referentie klanten en een eigen Experience Centre die wij graag met u delen. Wij ontzorgen maximaal met direct te gebruiken, complete en veilige informatievoorziening. Wij investeren in onze klantrelaties door regionale aanwezigheid van onze accountmanagers, technici en consultants.